Sorteren bij alfabet
Gereedschap

Gereedschap

Op zoek naar allerlei tools om aanpassingen op de iPhone te kunnen voeren?

U heeft de juiste onderdelen gekocht, dan heeft u uiteraard ook het juiste gereedschap nodig. Hier vind u alles wat u nodig heeft m.b.t. de reperatie of het aanpassen van uw iPhone. Zoals SIM-kaart snijders, schroevendraaiers en screenprotectors voor de iPhone 5.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst / Rooster
Gereedschapset voor iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 plus
Gereedschapset voor iPhone 5, 5S, 5C, 6, 6 plus           Gereedschap voor het openen van uw iPhone 5, 5s, 5c, 6, 6 plus         Deze set is voorzien van een zuignapje om het scherm los te maken    &nbs..
€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22
Pentalobe Schroevendraaier
Topkwaliteit 5-punts Pentalobe schroevendraaier voor iPhone 5 en de nieuwere modellen van iPhone 4. Aluminium handvat en afgewerkt met een antislip design. Hiermee kunt u gemakkelijk de iPhone openen zonder enige schade toe te brengen aan de telefoon. Afmetingen: 0,8 x 25m ..
€ 7,25 Excl. BTW: € 5,99
SIM-kaart naar Nano SIM-kaart Knipper
Wilt u uw SIM-kaart veranderen in een Nano SIM-kaart om te gebruiken in de iPhone 5? Gebruik dan de SIM-kaart naar Nano SIM-kaart Knipper. Vermijd het gedoe van extra SIM-kaarten kopen voor uw iPhone 5 en doe het gewoon zelf. Ook te gebruiken op Micro SIM-kaarten. Wordt geleverd met SIM-kaart ver..
€ 10,95 Excl. BTW: € 9,05