Sorteren bij alfabet
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst / Rooster
3-in-1 Zij Knoppen Set - 2 Kleuren Beschikbaar
Deze set bevat 3 zij knoppen voor de iPhone 5. Het betreft hier de "power" knop waarmee de iPhone aan en uitgezet kan worden. De "volume" knop waarmee het volume niveau bepaald kan worden. En de "mute" knop, om de iPhone in stille modus te zetten. Als één van uw zijknoppen of allemaal niet juist me..
€ 4,50 Excl. BTW: € 3,72
Batterij iPhone 5S 2680 mAh
Batterij iPhone 5S 2680 mAh Is uw iPhone 5S snel leeg, dan bestaat de kans dat de batterij aan vervanging toe is. Vervang deze dan met een nieuwe nieuwe batterij, dan gaat uw iPhone 5S gaat weer langer mee. Let op afbeelding wijkt af van productkleur Te gebruiken voo..
€ 9,95 Excl. BTW: € 8,22
SIM Kaart Houder / SIM Tray - Wit en Zwart
Is uw SIM kaart houder gebroken of beschadigd? Vervang hem met deze SIM Kaart Houder! SIM Kaart Lade voor Nano SIM kaarten. Beschikbaar in Wit en Zwart. ..
€ 2,95 Excl. BTW: € 2,44
Wit - iPhone 5S Touchscreen met LCD-scherm
LCD scherm voor iPhone 5S Wit Is uw iPhone 5S scherm kapot. Of reageert het scherm niet goed meer. Vervang uw kapotte scherm met de iPhone 5S Touchscreen met LCD-scherm. Nu met tijdelijk gratis Screen Protector per bestelde LCD scherm!!! Te gebruiken voor iPhone 5S ..
€ 74,95 Excl. BTW: € 61,95
Zwart - iPhone 5S Touchscreen met LCD-scherm
LCD scherm iPhone 5S Zwart Is uw iPhone 5S scherm kapot. Of reageert het scherm niet goed meer. Vervang uw kapotte scherm met de iPhone 5S Touchscreen met LCD-scherm. Nu met tijdelijk gratis Screen Protector per bestelde LCD scherm!!! Te gebruiken voor iPhone 5S ..
€ 74,95 Excl. BTW: € 61,95